Excursii in Delta Dunarii

Descopera Delta Dunarii alaturi de noi.

Mila 23 - Letea - Sulina

Padurea Letea ne aminteste de basmele din copilarie. Padurea Letea este o adevarata poveste, pe care merita sa o ”citesti” daca ajungi in Delta Dunarii.

300 RON

Mila 23

Numele localitatii Mila 23 provine de la mila marina ce era alocata zonei, marcand distanta pe vechiul brat Sulina. Batranii satului povestesc ca inaintasii lor s-au asezat pe Grindul Mila 23 in urma cu aproximativ 200 de ani.

200 RON

Zona lacurilor din Sireasa de Nord

Limita nordica a lacului este limitata de canalul Sireasa, la nord-est canalul Purcelu iar la sud Lacul Carasu, iar in rest este inconjurat de zona de zavoaie si mlastini.

120 RON

Apus pe salba de lacuri

Zonele prezintă un mare interes pentru cei pasionați de birdwaching la apus de seara. Aceste zone găzduiesc una dintre marile colonii polispecifice din REZERVATIA BIOSFEREI DELTA DUNARII.

120 RON

Pretul Excursiilor INCLUDE

Ghid Asigurat

Ghidaj in limba Romana.

Loc asigurat

Un loc in barca Corsar 730 WT pentru excursia Tulcea - Letea - Sulina.

Platou cu fructe

Platouri de fructe de sezon servite la bordul ambarcatiunii in timpul excursiei.

10% reducere

Bon de 10% reducere ce poate fi folosit doar la intoarcerea din excursie, in aceeasi zi, pentru a lua masa in incinta Restaurantului La Cherhana Fish & Food

Pretul Excursiilor NU INCLUDE

Masa de Pranz

Masa de pranz in satul Letea costa 60 lei

Taxele de vizitare

Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD)

Asigurare

Asigurare de orice fel (calatorie, bunuri, etc)

Accesul turistilor pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii se face doar pe baza PERMISULUI DE ACCES care este in valoare de 5lei/zi + TVA si se poate achizitiona online pe site-ul ARBDD sau prin SMS la numarul 7494, cu textul: TUR1, urmat de nume. EXEMPLU: TUR1 POPESCU ION.

Permisul de acces poate fi achizitionat si la noi pentru 5lei.

Permisul este gratuit pentru: elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, persoane cu handicap sau fosti detinuti politici.